wilde spinazie, verse tagliatelle, basilicum en tomaat

Bereiding

  • was de spinazie, verwijder de dikke nerven en maak de spinazie droog met behulp van de slacentrifuge
  • hak de knoflookteentjes fijn
  • rooster de pijnboom pitjes in een droge koekenpan tot ze goudbruin van kleur zijn
  • zet een pan op het vuur met 2 liter water en 10 gram zout en breng dit aan de kook
  • voeg de tagliatelle toe aan de pan met kokend water en laat, onder af en toe roeren, 5 minuten koken
  • roerbak ondertussen de spinazie in een hete koekenpan met twee eetlepels olijfolie en de gehakte knoflook tot de spinazie geslonken is, voeg peper en zout toe naar smaak
  • giet de tagliatelle af en meng er een eetlepel olijfolie door
  • schep de tagliatelle in voorverwarmde diepe borden of kommen en verdeel de spinazie erover
  • leg een eetlepel ricotta op de spinazie
  • bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en basilicum blaadjes naar smaak
Dit vind je misschien ook leuk
Zeekraal

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This