een metertje verse kruiden!

verse kruiden
05
mrt

Een metertje verse kruiden!

Verse kruiden bij de hand.

Ook in de winter en vroege lente kan je verse kruiden bij hand hebben om te koken. In tuincentra zijn  alweer volop verse kruiden te krijgen die je binnen in een mooie pot of bak zet en in de buurt van je keuken houdt. Het ziet er goed uit en maakt lekker koken leuker en makkelijker! Aan het einde van de winterperiode, als je lichaam weer snakt naar meer verse producten, is dit precies wat je in huis wilt hebben.

Kruiden die het goed doen in huis zijn de kruiden die gewend zijn om in een warm en relatief droog klimaat te groeien: kruiden uit het mediterrane klimaat. En dat is prima want dat zijn zeer geliefde keukenkruiden zoals bijvoorbeeld tijm, rozemarijn, salie, majoraan, oregano en laurier. Munt en basilicum doen het ook goed, als is basilicum iets veeleisender dan de andere genoemde kruiden.

En een kop verse kruidenthee heb je nu ook zo gefikst. Dus, haal die kruiden in huis en spice up your life!

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This