The Vegetable Chef is ambassadeur van Dutch Cuisine!

The Vegetable Chef
11
jan

The Vegetable Chef is ambassadeur voor Dutch Cuisine

Afgelopen week kookte The Vegetable Chef als kersverse ambassadeur voor Dutch Cuisine een geheel plantaardige drie gangen lunch op de Horecava. De Horecava is een grote vakbeurs voor foodprofessionals die jaarlijks in de RAI in Amsterdam wordt gehouden. Dutch Cuisine ambassadeurs serveerden elke beursdag een drie gangen lunch in hun beursrestaurant. Op de tweede dag was de eer aan The Vegetable Chef om samen met collega en vriend Bas Cloo een drie gangen lunch neer te zetten. Misschien vraag je je af wat Dutch Cuisine eigenlijk is? Dutch Cuisine is een organisatie die zich ervoor inzet om de Nederlandse culinaire cultuur te promoten, en dan niet als een variant op het zwarte pieten debat om te ageren tegen het koken van een stamppot met zoete aardappelen, maar juist door aandacht te schenken aan de prachtige producten die in Nederland geteeld worden en door in te zetten op duurzaamheid, werken met eerlijke en lokale producten, koken met producten uit het seizoen en door in te zetten op meer gebruik van plantaardige producten en minder op dierlijke. Nou, dat is natuurlijk op de buik geschreven van The Vegetable Chef en daarom vind hij het ook erg leuk om ambassadeur te zijn voor deze club.

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This