Tijd voor belangrijke dingen

28
apr

Tijd voor belangrijke dingen

Gister heb ik mijn dochter geleerd hoe ze het beste Chapatis kan bakken en de dag daarvoor heb ik haar de fijne kneepjes van het koken van Gnocchi bijgebracht. Zo geeft Corona me de tijd voor de belangrijkere zaken in het leven. 

Natuurlijk staat voor mij als kok de wereld op zijn kop. Precorona leefde ik van workshop naar congres, van feest naar trouwpartij. Maar nu alles op dat gebied stilstaat, sla ik andere wegen in. En die bevallen mij best.

Zo hebben we onze ‘live’ goedbezochte Masterclass Vegan Cooking omgezet naar een online kookschool, de Vegan Academy. En dat werkt uitstekend. 

Bij de Vegan Academy volg je online cursussen en Masterclasses en, nu het weer mag, ook live workshops en Masterclasses.

Ondertussen staan wij je met raad en daad terzijde mocht je ergens in dat proces tegenaan lopen. Zo krijg je dus de kans je te verdiepen in Vegan koken op niveau, terwijl je thuis in alle rust de technieken onder de knie krijgt.

Als voorproefje deel ik in deze nieuwsbrief een recept dat in de Masterclass aan bod komt: Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien.

Dit is een prima tijd om jezelf en je gezin te verwennen met heerlijker eten. Want laten we wel wezen: dat is het directe gevolg van met The Vegetable Chef of de recepten van de Vegan Academy.

You may also like
curry hennepzaad
Ode aan Popeye
Anderhalve meter medemenselijkheid

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This