Tijd voor belangrijke dingen

28
apr

Tijd voor belangrijke dingen

Gister heb ik mijn dochter geleerd hoe ze het beste Chapatis kan bakken en de dag daarvoor heb ik haar de fijne kneepjes van het koken van Gnocchi bijgebracht. Zo geeft Corona me de tijd voor de belangrijkere zaken in het leven. 

Natuurlijk staat voor mij als kok de wereld op zijn kop. Precorona leefde ik van workshop naar congres, van feest naar trouwpartij. Maar nu alles op dat gebied stilstaat, sla ik andere wegen in. En die bevallen mij best.

Zo hebben we onze ‘live’ goedbezochte Masterclass Vegan Cooking omgezet naar een online formaat. En dat werkt beter dan je zou denken. 

De Masterclass wordt over vier weekenden gegeven met in elk weekend een blok van anderhalf uur culinair college. In de week tussendoor krijg je ‘huiswerk’ en maak je de recepten die voor die week op de rol staan.

Ondertussen staan wij je met raad en daad terzijde mocht je ergens in dat proces tegenaan lopen. Zo krijg je dus de kans je te verdiepen in Vegan koken op niveau, terwijl je thuis in alle rust de technieken onder de knie krijgt.

Je leert net zoveel als in de ‘live’ Masterclass, maar op een andere, meer gedoseerde manier, en tegen een lagere prijs.

De Masterclass gaat aankomend weekend van start en er zijn op het moment van schrijven al 50 deelnemers. Je kan je voorstellen dat me dat erg blij maakt.

Als voorproefje deel ik in deze nieuwsbrief een recept dat in de Masterclass aan bod komt: Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien.

Dit is een prima tijd om jezelf en je gezin te verwennen met heerlijker eten. Want laten we wel wezen: dat is het directe gevolg van de Masterclass Vegan Cooking.

You may also like
curry hennepzaad
Ode aan Popeye
Anderhalve meter medemenselijkheid

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This