Event

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

workshop curry’s maken met The Vegetable Chef

6 oktober , om 16:0019:30

€67,50
vegetable korma

Curry liefhebber?

Wil je leren hoe je sublieme curry’s maakt? Heerlijk pittig, vol van smaak en met de juiste bijgerechten? Ben je benieuwd welke kruiden en specerijen je nodig hebt en hoe je die gebruikt? Hoe je chapati’s en poori maakt? Dan is deze workshop curry’s maken met The Vegetable Chef iets voor jou.

Hoe ziet de workshop curry’s maken eruit?

We beginnen met een uitleg over de recepten en we bespreken een aantal van de belangrijkste curry’s en de meest voorkomende specerijen en andere ingrediënten. Daarna ga je aan de slag met pannen, vijzels, specerijen en pepers.

De workshop eindigt met een maaltijd/proeverij van de gemaakte curry’s en daar schenken we natuurlijk iets smakelijks te drinken bij. Na afloop neem je de recepten mee naar huis zodat ook je familie, gezin, vrienden of partner kunnen meegenieten.

Deze workshop vindt plaats in de fijne en goed uitgeruste kookstudio van Peter Pan in Amsterdam.

Wat heb je na afloop geleerd?

Je weet nu meer over de veel gebruikte smaakmakers, specerijen en basis ingrediënten van curry’s, over een aantal basisbereidingen van curry’s en welke smaken en ingrediënten je goed kan combineren met curry’s. Met behulp van de  deze info en de recepten kan je nu ook zelf experimenteren en nieuwe combinatie’s creëren.

 

Doen?

Aarzel niet en schrijf je in via de ticketshop, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zodat alle deelnemers de volle aandacht krijgen tijdens de workshop.

Tot dan,

The Vegetable Chef

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
16:00 – 19:30
Kosten:
€67,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://thevegetablechef.stager.nl/web/tickets

Organisator

The Vegetable Chef
Telefoon:
06-51750717
Website:
Www.thevegetablechef.nl

Locatie

Peterpan Kookstudio
Nieuwe Hemweg 6-S
Amsterdam, NH 1013 BG Nederland
+ Google Maps
Website:
http://peterpan.nl

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This