Event

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

workshop curry’s maken met The Vegetable Chef

4 april 2018 , om 18:3022:00

€60
vegetable korma

Curry liefhebber?

Wil je leren hoe je sublieme curry’s maakt? Heerlijk pittig, vol van smaak en met de juiste bijgerechten? Ben je benieuwd welke kruiden en specerijen je nodig hebt en hoe je die gebruikt? Hoe je chapati’s en poori maakt? Dan is deze workshop curry’s maken met The Vegetable Chef iets voor jou.

Hoe ziet de workshop curry’s maken eruit?

We beginnen met een uitleg over de recepten en we bespreken een aantal van de belangrijkste curry’s en de meest voorkomende specerijen en andere ingrediënten. Daarna ga je aan de slag met pannen, vijzels, specerijen en pepers.

De workshop eindigt met een maaltijd/proeverij van de gemaakte curry’s en daar schenken we natuurlijk iets smakelijks te drinken bij. Na afloop neem je de recepten mee naar huis zodat ook je familie, gezin, vrienden of partner kunnen meegenieten.

De workshop vindt plaats in Het Lokaal te Amersfoort en we maken gebruik van de heerlijke en eerlijke producten die daar worden verkocht.

Wat heb je na afloop geleerd?

Je weet nu meer over de veel gebruikte smaakmakers, specerijen en basis ingrediënten van curry’s, over een aantal basisbereidingen van curry’s en welke smaken en ingrediënten je goed kan combineren met curry’s. Met behulp van de  deze info en de recepten kan je nu ook zelf experimenteren en nieuwe combinatie’s creëren.

 

 

Doen?

Aarzel niet en schrijf je in via de webshop van Het Lokaal, er zijn 12 plaatsen beschikbaar zodat alle  deelnemers ruimschoots de aandacht krijgen tijdens deze workshop.

Tot dan,

The Vegetable Chef

Gegevens

Datum:
4 april 2018
Tijd:
18:30 – 22:00
Kosten:
€60
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

The Vegetable Chef
Het Lokaal

Locatie

Het Lokaal
Oliemolenhof 90
Amersfoort, Utrecht 3812PB Nederland
+ Google Maps

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This