groente tapas: spinazie en aardappel falafel met vegan yoghurt-munt dip
mét video
Totale tijd15 min.
Voorbereiding10 min.
Bereiding5 min.
Goed voor :8-10 falafels
Niveau :makkelijk
Ingrediënten
-
voor de muntdip
- 4 el vegan yoghurt
- handje muntblaadjes
- 1 teentje geraspte of gehakte knoflook
- peper en zout
-
voor de falafel
- 125 gr kikkererwtenbloem
- 125 gr water
- 1/2e tl komijnpoeder
- 1/2e tl sriracha saus (of andere hete saus, bijv. sambal)
- 1/2e tl bakpoeder
- 200 gr geblancheerde, goed uitgeknepen en gehakte spinazie
- 200 gr gewassen aardappels met schil
- handje korianderblaadjes
- peper en zout
- plantaardige olie om te frituren (bijv. zonnebloem-, arachide- of maïskiemolie)