knapperige spinaziewafel met groene salade, lentegroenten en limoen-kruidendressing
Lente op je bord én in je buik. Vegan recept
knapperige wafel, spinazie, limoen-kruidendressing, jonge lentegroenten
Totale tijd30 minuten
Voorbereiding20 minuten
Bereiding10 minuten
Goed voor :4 porties
Niveau :gemiddeld
Ingrediënten
- 150 gr mung bonen
- 50 gr rijstmeel
- 2 dl water
- 300 gr gewassen spinazie
- 1/2e tl masala poeder
- peper en zout
- 1/3e zakje bakpoeder
- 12-16 groene olijven
- 60 gr jonge bladgroenten (bijv. rucola, veldsla,kropslablaadjes, waterkers)
- 200 gr lentegroenten (bijv. doperwtjes, tuinboontjes, peultjes, gr aspergepunten)
- 1 limoen
- 1 handje groene kruiden (munt, bieslook en peterselie)
- 4-6 el olijfolie