Vegan spaghetti Carbonara
creamy, salty & smokey flavours
Totale tijd10 minuten
Goed voor :2 porties
Niveau :makkelijk
Ingrediënten
- 150 gr spaghetti (let op vegan)
- 200 gr knolselder, in blokjes van 0,5 cm
- 1 el olijfolie
- 150 gr hennepmelk klik hier voor het recept om je eigen hennepmelk te maken
- 2 el gerookte olie klik hier voor het recept om je eigen gerookte olie te maken
- vegan Parmezaanse of andere geraspte kaas
- paar blaadjes rucola
Ziet er lekker uit. Ik ga die hennepmelk zeker proberen. Welke vegan Parmezaanse kaas gebruik jij? Ik vind die vegan kazen erg tegenvallen.
Hi Dorien, dat vind ik leuk om te horen. Laat je me weten wat je ervan vindt? Ik ben het met je eens dat lang niet al die vegan kazen lekker zijn. Deze Parmezaan gebruik ik vaak en vind wél lekker(en is voorzover ik weet vooral online verkrijgbaar) https://webshop.veggie4u.nl/Follow-Your-Heart-Parmesan-Grated-142g