met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
curried tofu steaks
Tofu is saai! Echt, dat hoor ik mensen vaak zeggen maar ik ben het niet met ze eens. Tofu kan elke smaak... Read More
watermeloensteak van de BBQ of grill
Steak van watermeloen? Je zult verbaasd zijn hoe lekker dat is. Door het proces van langzaam grillen, waarbij de watermeloen veel vocht verliest... Read More
cous cous van bloemkool
Grote bloemkolen? Nee, ik doe niet mee aan die goedkope sex gerelateerde reclame uitingen zoals New York Pizza onlangs deed om hun... Read More
pitabrood lekker zelfgemaakt
Wat is er lekkerder dan zelfgebakken (pita)brood? Qua antwoord op die vraag twijfel ik tussen niks, of weinig. En jij? In ieder... Read More
zoetzure bloemkoolroosjes
Lekkere frisse begeleider. Deze frisse en knapperige bloemkoolroosjes doen het goed bij alle curry’s, bij salade’s, met humus of als onderdeel van... Read More
groente tapas: frisse bospeentjes met citroen-basilicum olie
Groente tapas? The Vegetable Chef houdt van groente én van tapas, dus wat doe je dan? Je kookt groente tapas. In dit... Read More
groente tapas: spinazie en aardappel falafel met vegan yoghurt-munt dip
Mmmmm! Deze snel te maken spinazie-aardappel falafel speelt leentjebuur bij de Indiase keuken. Falafel wordt gemaakt door kikkererwten te weken, fijn te... Read More
Goudgele knolselder frietjes met dille-skyr mayonnaise
Ja, zó eten we graag meer groente! Deze super knapperige knolselder frietjes lust iedereen wel. Heerlijk als bijgerecht, misschien nog beter als lekkere... Read More