met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
Tomaten ontvellen
Tomaten ontvellen, zo doe je dat. Tomaten ontvellen vond de chef als leerling-kok altijd een rotklusje én hij zag er niet zo... Read More
romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad
Romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de... Read More
Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien
Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien: veel meer lente achtig wordt het niet wat The Vegetable... Read More
Hennepmelk
Hennepmelk? Wordt je daar dan niet high van? Nee, gelukkig niet. Dit was al te horen in het beroemde lied van Doe... Read More
Dutch Falafel
Snert-falafel???? Op zijn Hollands noem ik het snert-falafel. Deze falafel is nl. gemaakt met (bijna) alle ingrediënten die ook in snert gebruikt... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
umami zonnebloem pitjes
Eet zo of strooi over alles! Deze zonnebloempitjes met umami smaak (ook wel de vijfde smaak genoemd) zijn echt verslavend lekker. Je... Read More
zelfgemaakte Garam Masala, aka kerriepoeder
Raadsel Het staat al een half jaar (of langer) in je kast, is geel van kleur, ruikt vaag naar komijn, kruidnagel en... Read More
cous cous van bloemkool
Grote bloemkolen? Nee, ik doe niet mee aan die goedkope sex gerelateerde reclame uitingen zoals New York Pizza onlangs deed om hun... Read More