Tomaten ontvellen
Tomaten ontvellen, zo doe je dat. Tomaten ontvellen vond de chef als leerling-kok altijd een rotklusje én hij zag er niet zo... Read More
Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien
Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien: veel meer lente achtig wordt het niet wat The Vegetable... Read More
Calzone Palak Paneer vegan pizza
Vegan pizza calzone Palak Paneer. Wat??? Ok, Indiaas en Italiaanse fusion heb je vast nog niet vaak voorbij zien komen? The Vegetable... Read More
umami zonnebloem pitjes
Eet zo of strooi over alles! Deze zonnebloempitjes met umami smaak (ook wel de vijfde smaak genoemd) zijn echt verslavend lekker. Je... Read More
zelfgemaakte Garam Masala, aka kerriepoeder
Raadsel Het staat al een half jaar (of langer) in je kast, is geel van kleur, ruikt vaag naar komijn, kruidnagel en... Read More
zoetzure chilisaus
Waar kan je dat bij serveren? Deze vraag stelde een goede vriend toen ik hem deze zoetzure chili saus liet proeven. Het... Read More
Rode uien chutney
Rode uien chutney: een echte ‘Vegetable Chef’ essential! Ik kan weinig dingen bedenken waar ik deze kruidige, zoetzure rode uien chutney niet... Read More
Gerookte boter of olie
Olie of boter roken, waarom en hoe kom je erbij? Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je... Read More