met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Wat Yotam Ottolenghi in zijn nieuwste boek Flavour doet, doet The Vegetable Chef al jaren: alles op alles zetten om... Read More
Tomaten ontvellen
Tomaten ontvellen, zo doe je dat. Tomaten ontvellen vond de chef als leerling-kok altijd een rotklusje én hij zag er niet zo... Read More
rokerige tomaatjes in groene currydressing
Damn, wat lekker! Mag The Vegetable Chef dat zeggen, over zijn eigen recepten? Deze rokerige tomaatjes in groene curry dressing zijn zo... Read More
romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad
Romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad Van deze romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad blijf je eten (tot ie op... Read More
Schorseneren met Garam Masala, groene peper en olijven
Schorseneren? Hoe oerrrr Hollands wil je het hebben? Deze groente is zo Hollands dat Thierry Baudet en Geert Wilders er vast heel... Read More
Dutch Falafel
Snert-falafel???? Op zijn Hollands noem ik het snert-falafel. Deze falafel is nl. gemaakt met (bijna) alle ingrediënten die ook in snert gebruikt... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
umami zonnebloem pitjes
Eet zo of strooi over alles! Deze zonnebloempitjes met umami smaak (ook wel de vijfde smaak genoemd) zijn echt verslavend lekker. Je... Read More
Summer Evening Poké Bowl
Lekker laid back. In de zomer met warm weer krijg ik altijd behoefte aan ander eten: licht, gezond, frisse smaken, smaakvol, gekoeld... Read More
curried tofu steaks
Tofu is saai! Echt, dat hoor ik mensen vaak zeggen maar ik ben het niet met ze eens. Tofu kan elke smaak... Read More