rokerige tomaatjes in groene currydressing
Damn, wat lekker! Mag The Vegetable Chef dat zeggen, over zijn eigen recepten? Deze rokerige tomaatjes in groene curry dressing zijn zo... Read More
romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad
Romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de... Read More
Calzone Palak Paneer vegan pizza
Vegan pizza calzone Palak Paneer. Wat??? Ok, Indiaas en Italiaanse fusion heb je vast nog niet vaak voorbij zien komen? The Vegetable... Read More
Schorseneren met Garam Masala, groene peper en olijven
Schorseneren? Hoe oerrrr Hollands wil je het hebben? Deze groente is zo Hollands dat Thierry Baudet en Geert Wilders er vast heel... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
Summer Evening Poké Bowl
Lekker laid back. In de zomer met warm weer krijg ik altijd behoefte aan ander eten: licht, gezond, frisse smaken, smaakvol, gekoeld... Read More
zelfgemaakte Garam Masala, aka kerriepoeder
Raadsel Het staat al een half jaar (of langer) in je kast, is geel van kleur, ruikt vaag naar komijn, kruidnagel en... Read More
curried tofu steaks
Tofu is saai! Echt, dat hoor ik mensen vaak zeggen maar ik ben het niet met ze eens. Tofu kan elke smaak... Read More
watermeloensteak van de BBQ of grill
Steak van watermeloen? Je zult verbaasd zijn hoe lekker dat is. Door het proces van langzaam grillen, waarbij de watermeloen veel vocht verliest... Read More
zoetzure bloemkoolroosjes
Lekkere frisse begeleider. Deze frisse en knapperige bloemkoolroosjes doen het goed bij alle curry’s, bij salade’s, met humus of als onderdeel van... Read More