Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien
Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien Fluffy pancakes met rabarber en aardbeien: veel meer lente achtig wordt het niet wat The Vegetable... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
umami zonnebloem pitjes
Eet zo of strooi over alles! Deze zonnebloempitjes met umami smaak (ook wel de vijfde smaak genoemd) zijn echt verslavend lekker. Je... Read More
curried tofu steaks
Tofu is saai! Echt, dat hoor ik mensen vaak zeggen maar ik ben het niet met ze eens. Tofu kan elke smaak... Read More
watermeloensteak van de BBQ of grill
Steak van watermeloen? Je zult verbaasd zijn hoe lekker dat is. Door het proces van langzaam grillen, waarbij de watermeloen veel vocht verliest... Read More
cous cous van bloemkool
Grote bloemkolen? Nee, ik doe niet mee aan die goedkope sex gerelateerde reclame uitingen zoals New York Pizza onlangs deed om hun... Read More
pitabrood lekker zelfgemaakt
Wat is er lekkerder dan zelfgebakken (pita)brood? Qua antwoord op die vraag twijfel ik tussen niks, of weinig. En jij? In ieder... Read More
zoetzure bloemkoolroosjes
Lekkere frisse begeleider. Deze frisse en knapperige bloemkoolroosjes doen het goed bij alle curry’s, bij salade’s, met humus of als onderdeel van... Read More
zelf gemaakt vegan magnum ijsje
Is dat niet heel moeilijk dan, een zelfgemaakt vegan magnum ijsje? Nou eigenlijk dus niet. En het is geweldig lekker en bovenal... Read More
groente tapas: frisse bospeentjes met citroen-basilicum olie
Groente tapas? The Vegetable Chef houdt van groente én van tapas, dus wat doe je dan? Je kookt groente tapas. In dit... Read More