met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
tahini noodles met spinazie en miso geroosterde bloemkool
Tahini noodles, njam njam. Easy peasy & bomvol smaak, dat zijn toch de meest geliefde recepten? Deze tahini noodles met spinazie en... Read More
Vegan spaghetti Carbonara
Romig, rokerig, lekker zilt en vol van smaak… Dat is wat je van een Carbonara verwacht. En ook mág verwachten. Een heerlijk... Read More
Hennepmelk
Hennepmelk? Wordt je daar dan niet high van? Nee, gelukkig niet. Dit was al te horen in het beroemde lied van Doe... Read More
Schorseneren met Garam Masala, groene peper en olijven
Schorseneren? Hoe oerrrr Hollands wil je het hebben? Deze groente is zo Hollands dat Thierry Baudet en Geert Wilders er vast heel... Read More
vegan cheesecake met grapefruit
Vegan cheesecake met grapefruit Werkelijk niemand zal proeven dat deze cheesecake vegan is, zo lekker en goed is de structuur. En easy... Read More
Dutch Falafel
Snert-falafel???? Op zijn Hollands noem ik het snert-falafel. Deze falafel is nl. gemaakt met (bijna) alle ingrediënten die ook in snert gebruikt... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
umami zonnebloem pitjes
Eet zo of strooi over alles! Deze zonnebloempitjes met umami smaak (ook wel de vijfde smaak genoemd) zijn echt verslavend lekker. Je... Read More
zoetzure chilisaus
Waar kan je dat bij serveren? Deze vraag stelde een goede vriend toen ik hem deze zoetzure chili saus liet proeven. Het... Read More