met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
tahini noodles met spinazie en miso geroosterde bloemkool
Tahini noodles, njam njam. Easy peasy & bomvol smaak, dat zijn toch de meest geliefde recepten? Deze tahini noodles met spinazie en... Read More
Schorseneren met Garam Masala, groene peper en olijven
Schorseneren? Hoe oerrrr Hollands wil je het hebben? Deze groente is zo Hollands dat Thierry Baudet en Geert Wilders er vast heel... Read More
Dutch Falafel
Snert-falafel???? Op zijn Hollands noem ik het snert-falafel. Deze falafel is nl. gemaakt met (bijna) alle ingrediënten die ook in snert gebruikt... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
Summer Evening Poké Bowl
Lekker laid back. In de zomer met warm weer krijg ik altijd behoefte aan ander eten: licht, gezond, frisse smaken, smaakvol, gekoeld... Read More
zelfgemaakte Garam Masala, aka kerriepoeder
Raadsel Het staat al een half jaar (of langer) in je kast, is geel van kleur, ruikt vaag naar komijn, kruidnagel en... Read More
curried tofu steaks
Tofu is saai! Echt, dat hoor ik mensen vaak zeggen maar ik ben het niet met ze eens. Tofu kan elke smaak... Read More
watermeloensteak van de BBQ of grill
Steak van watermeloen? Je zult verbaasd zijn hoe lekker dat is. Door het proces van langzaam grillen, waarbij de watermeloen veel vocht verliest... Read More
zwarte bonen-aardappelgnocchi’s met raapsteel en tofu feta
In dit heerlijke lenterecept staan raapsteeltjes centraal. Een beetje een half vergeten groente, je ziet ze wel in de winkel maar... Read More