met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
tahini noodles met spinazie en miso geroosterde bloemkool
Tahini noodles, njam njam. Easy peasy & bomvol smaak, dat zijn toch de meest geliefde recepten? Deze tahini noodles met spinazie en... Read More
romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad
Romige curry van spinazie, doperwtjes en hennepzaad Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
Summer Evening Poké Bowl
Lekker laid back. In de zomer met warm weer krijg ik altijd behoefte aan ander eten: licht, gezond, frisse smaken, smaakvol, gekoeld... Read More
curried tofu steaks
Tofu is saai! Echt, dat hoor ik mensen vaak zeggen maar ik ben het niet met ze eens. Tofu kan elke smaak... Read More
watermeloensteak van de BBQ of grill
Steak van watermeloen? Je zult verbaasd zijn hoe lekker dat is. Door het proces van langzaam grillen, waarbij de watermeloen veel vocht verliest... Read More
cous cous van bloemkool
Grote bloemkolen? Nee, ik doe niet mee aan die goedkope sex gerelateerde reclame uitingen zoals New York Pizza onlangs deed om hun... Read More
pitabrood lekker zelfgemaakt
Wat is er lekkerder dan zelfgebakken (pita)brood? Qua antwoord op die vraag twijfel ik tussen niks, of weinig. En jij? In ieder... Read More
groente tapas: spinazie en aardappel falafel met vegan yoghurt-munt dip
Mmmmm! Deze snel te maken spinazie-aardappel falafel speelt leentjebuur bij de Indiase keuken. Falafel wordt gemaakt door kikkererwten te weken, fijn te... Read More