met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
Fenouilabaisse
WTF is fenouilabaisse? Nooit van gehoord. Fenouilabaisse is de chef’s vegan versie van bouillabaisse, de beroemde Zuid-Franse vissoep. Het is ook een... Read More
rokerige tomaatjes in groene currydressing
Damn, wat lekker! Mag The Vegetable Chef dat zeggen, over zijn eigen recepten? Deze rokerige tomaatjes in groene curry dressing zijn zo... Read More
Vegan spaghetti Carbonara
Romig, rokerig, lekker zilt en vol van smaak… Dat is wat je van een Carbonara verwacht. En ook mág verwachten. Een heerlijk... Read More
Dutch Falafel
Snert-falafel???? Op zijn Hollands noem ik het snert-falafel. Deze falafel is nl. gemaakt met (bijna) alle ingrediënten die ook in snert gebruikt... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
watermeloensteak van de BBQ of grill
Steak van watermeloen? Je zult verbaasd zijn hoe lekker dat is. Door het proces van langzaam grillen, waarbij de watermeloen veel vocht verliest... Read More
witte asperges in vers pastadeeg, spinazie, shi-take paddestoelen en venkelbouillon
Witte asperges in vers pastadeeg, spinazie, shii-take paddestoelen en venkelbouillon Voorjaar……lekker…….asperges. Zo gaat dat in mijn hoofd, ik verheug me er altijd... Read More
zoetzure chilisaus
Waar kan je dat bij serveren? Deze vraag stelde een goede vriend toen ik hem deze zoetzure chili saus liet proeven. Het... Read More
hartige groente muffins
Een hartige muffin met groenten? Ja, waarom niet! Deze kleine hartige groente muffins zijn eenvoudig te maken en doen het super als voorafje,... Read More