met miso geroosterde bloemkoolroosjes
Bomvol smaak! Alle recepten van The Vegetable Chef (en nog veel meer) vind je nu op de website van de Vegan Academy.... Read More
tahini noodles met spinazie en miso geroosterde bloemkool
Tahini noodles, njam njam. Easy peasy & bomvol smaak, dat zijn toch de meest geliefde recepten? Deze tahini noodles met spinazie en... Read More
rokerige tomaatjes in groene currydressing
Damn, wat lekker! Mag The Vegetable Chef dat zeggen, over zijn eigen recepten? Deze rokerige tomaatjes in groene curry dressing zijn zo... Read More
Calzone Palak Paneer vegan pizza
Vegan pizza calzone Palak Paneer. Wat??? Ok, Indiaas en Italiaanse fusion heb je vast nog niet vaak voorbij zien komen? The Vegetable... Read More
Vegan spaghetti Carbonara
Romig, rokerig, lekker zilt en vol van smaak… Dat is wat je van een Carbonara verwacht. En ook mág verwachten. Een heerlijk... Read More
Dutch Falafel
Snert-falafel???? Op zijn Hollands noem ik het snert-falafel. Deze falafel is nl. gemaakt met (bijna) alle ingrediënten die ook in snert gebruikt... Read More
verse pruimen met umami pitjes en groene peper
Pruimentijd Het is nog even pruimentijd, daarom een “geheel anders dan anders” recept met verse pruimen. Dit gerecht houdt het midden tussen... Read More
umami zonnebloem pitjes
Eet zo of strooi over alles! Deze zonnebloempitjes met umami smaak (ook wel de vijfde smaak genoemd) zijn echt verslavend lekker. Je... Read More
Summer Evening Poké Bowl
Lekker laid back. In de zomer met warm weer krijg ik altijd behoefte aan ander eten: licht, gezond, frisse smaken, smaakvol, gekoeld... Read More
zelfgemaakte Garam Masala, aka kerriepoeder
Raadsel Het staat al een half jaar (of langer) in je kast, is geel van kleur, ruikt vaag naar komijn, kruidnagel en... Read More